pinsamt ?!

skunda mig ner till stan idag. tänkte att jag kunde vänta en stund på att bussen skulle komma , men sen tänkte jag äh vafan de går nog lika fort om jag börjar gå nu. efter halva biten , ser jag bussen stan na precis på hållplatsen framför mig som jag tyvärr måste gå förbi för jag hade inga kontanter! :S kom fram 13.56 typ(stan  stängde 14.00 ! ) men H&M stängde inte förräns 4 så där hade jag tur ! =)) hanla en BH och ett pat stay ups som jag ska ha ikväll :) sen vart de godis till ikväll å sånt.

när jag kommer he ställer jag mig i duschen sen tänkte jag ta på mig sakerna. så när jag har fått på mig trosor , stay up och BH så låse någon upp dörren och det är baby ! jag vart fan rädd, ja bara "ut! ut! du får inte se ahaaaaa!!" han ba:men jag vill bara ge dig en puss" .
 gud va pinsamt de kändes. känns som han har sett allt nu... oooooooh.


movienitee

har kollat på Twilight nu ! den va väl helt ok. :)
nu blir det SUPER size ME ! :D

hejsan headline, byz m.f.

Det vart hotellet igår kväll ! första gången man var där då, de va väl helt okej. Drack en redbull & vodka,en ooze(?) och 3 tequila ! dansa lite med både Byz och Headline vart det också eftersom dom båda var där me polers :) de vart nån cigg också faktiskt... men känner absolut ingen mersmak för de ! bläääää.

mådde inte så bra imorse . huvdvärk till tusen. jag är alltid lika nojjig morgonen efter ifall jag ska må illa/dålig och behöva *** på toaletten . inget jag vill. Men som sagt hade ont i huvet och mådde lite illa men de gick över efter vi käka lite fullekäk :)


här eller där

hundrar hur länge stan har öppet idag ? måste få mamma till systemet innan dom stänger... :S
Ska ut ikväll ! Blir nog här hemma på hotellet. eller i vås ? nej tror de blir här... Men jag vill va där ?... i dont knooow.

trött?

somna efter 05.00. Vakna vid 10.49. Inte Okej.

Fest Rökning!

dags att gå och lägga sig nu kanske...
babe ringde för ett tag sen,Började bli orolig fan , tänkte att nu e han säkert ute och festa eller att de har hänt nått.  , han hade hamnat i slagsmål . han hade spräckt läppen på killen, och killen hade spräckt babys läpp. segt.

imorn ska ja ut på krogen iaf . det är fan aslänge sen nu. blir lätt så när man är tillsammans med någon , dde blir mkt mys hemma. så de va nog ung ett halvår sen kanske när ja tänker efter (!) så nu e de fan på tiden. Hoppas de blir mkt folk bara !

tog mitt första bloss på ett halvår idag när jag träffa en kompis. haha de gick inte så bra haha! tog in för mkt och fick en fet hostattack ! skämmigt fan , vi bara stod å asflabba åt de sen haha! va fan hände liksom , jag om va sån jävl på röka förut va...

jag slutade röka efter att jag fick körtelfeber i somras , då hade jag rökt ett halvår, så jag rökte när jag träffade älskling.
men som sagt efter de så sluta jag. jag kunde ju inte röka när jag hade körtelfeber hade så jävla ont! Bara den som haft det kan fatta hur ont och jobbigt det verkligen är! 

sen efter jag blev friskt så var det ju egentligen bara onödigt att börja igen och riskera att man skulle fastna i det. Men jag känner mig lite kluven... E de okej att feströka ??? vad tkr du??... Jag tog en cigg i plugget förut , sen när jag kom ehm och så berätta jag det för baby och han vart jätte besviken på mig osv(han har slutat snusa efter 10 år) 
ändå säger att han att jag får göra som jag vill. :S

soo.. feströker ni ?


GRYM MUSIK ! - I LOVE IT



dom är från Norge ? !

julen 2008

hade så fullt upp så ingen uppdatering på hela julafton . shiet.

Dagen började med att man fixa sig för vi skulle  åka till mina kusiner och vara där till klockan ett så det vart ingen sovmorgon. Sen så fick vi öppna ett paket ! :D
Jag fick en klocka , yeeeey !
efter det var det baara att sticka iväg ( vår familj kommer alltid för sent när vi ska till mina kusiner haha , fintt folk kommer sent  ! ahhh ;)
Vi käka massa god mat mmmmmmm! 


kolla på Kalle vid 3 såklart, sen va de bara attt vänta på att tomten eller som på finska Tonte(onödig fakta där)skulle komma . . . Det är min kusin Jocke som brukar vara tomte, vi har inga småbarn utan den yngsta är 92 :a men de är ju askul med tomte ! iaf om man har en som jocke! :D I år var han en GAY tomte ! haha skitrolig va han. Innan har han varit terroristtomte, surfartomte osv. jag fick trisslotter , inte fan vann jag iaf ! :(
fika vart de och sen va de dags att åka hem och fira med mormor och morbror.
vi öppna paketen innan vi käka eftersom alla ville öppna sina paket !

jag fick...
Hello Kitty påslakan set 
Parfym (Celin dion)
massor med smycken
en nyckelring , armband och en tröja från teneriffa
en sjal(scarf?)
pengar
lotter
en svart kuvertväska
rosa duntofflor
en klocka
en 32" sony tv ( från älskling )
Pendlarkort!!! WIE! ÄNTLIGigen :)




En annan bra låt som passar hur jag känner just nu .


juletiderrrrr

snart är det julafton då ! Har inte kännt så mkt julkänsla egentligen, hela dagen har iaf gått åt att gå på stan med både mami och papi. 3 ggr sammanlagt blev de ! slutade med att man fick shoppa sin julklapp. Jag valde en klocka från Ur&Penn !

Fast egentligen skulle det vara skönt att spola tiden så att hon var 20.00 imorgon, när man kmt hem med paket från kusinerna och ska börja öppna dom här hemma ! ;) ...Fast det finns en sak som gör mig sad. Och det är att jag och min älskling inte kommer fira jul tsm... =( han firar egentligen inte men men... För då är det nämligen SÅHÄR smart att han är ledig på julafton men börjar jobba typ vid 7 tiden på morgonen dagen efter (japp ni gissa rätt ?! Det är nämligen då mellandagsrean börjar ! ) . Good Luk om han ska orka ta tåg eller nått. nene. Så de blev inge av de... IT SUCKS.

GURU JOSH PROTJECT - INFINITY - älskar den !


Fullt upp!

har haft fullt upp hela helgen !
åkte till älskling i torsdags direkt efter att vi hade fått jullov (japp, jag som många andra sket i kyrkan). 
Jag har haft de så mysigt =) köpte kläder till julafton idag också ! en klänning från Gina och ett halsband ! :)
-och så såg jag att babys packet hade kommit idag , typiskt! Bara längtar tills jag får ge honom den , se han min ! :D
vad de är ? ....

 


<3


Sitter och spelar lite på psp . Snygg e den ! :)

P-piller trubble

glömde ta mitt p-piller igår kväll , kom på det i morse , ( Det har hänt förr) så jag tog 2 piller , när jag egentligen bara skulle ha tagit 1 :O:S kan de vara farligt ? ja tror inte de men man vet aldrig...så nu har jag tagit mitt "söndagspiller" så hela kartan e heöt knasig, men då kommer det ju bli så att jag har tagit 3 p-piller på en dag.... Låter inge vidare dedär ...

Stan

hellu ! Idag blir det till och handla julklappar ! fast jag vet inte när dom stänger på stan ...hm... :S
men ska tya bussen om en kvart iaf. får se vad det blir !

NYGAMMAL BLOGG!

gjort en ny blogg : här är min gamla! http://www.howdie.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0